Nissemon Gård

Katharina Andersson

Nyheter.

 

 

Tävlingar & lite smått & gott!

2011-06-12

Här kommer en liten rapport från Nissemon Gård. 

Det har varit mycket träningar & tävlingar en period nu och väldigt roligt. Ironimo har börjat tävla för året. Han sköter sig bättre & bättre på tävling och börjar slappna av i programmen nu. Fortfarande har vi förhandlig om vem som bestämmer men det är mer och mera jag som är piloten. Våra program brukar ha allt mellan 2:or & 8:or!!

 I Sunne 4/6 blev det en 2:a plats på 66,80% i MSV C:1. Även bra program i MSV B:2 (där alla bytena satt) & MSV C:2 dock var inte marginalen på vår sida denna gång. I helgen som var startade vi en MSV C:2 i Vansbro och placerade oss  3:a på 66,44%. Här hade vi även lyx då Gunilla Byström coacha oss på framridningen samt dagarna innan tävling. Gunilla ha blivit och betyda väldigt mycket för mig (& Ironimo) och jag är oerhört tacksam att jag får komma och träna för henne.

Nästa start för Ironimo är planerad i Sundsvall 18-19 Juni. Du har vi med oss proffset Tina som hästskötare. 

Ellen med sin söta ponny Esmaralda som tränar regelbundet för mig är ute och plockar rosett i regionala LA runt 70% nu (mest blå/gula). Härligt med en så träningsflitig och duktig elev. Nu ska det trimmas lite extra för gå upp ett snäpp och göra kvalen föra att få starta FEI klasserna till hösten. 

Jag älskar sommaren men längtar samtidigt nu till hösten då Ultra White & Brescia ska ridas in.

Det kommer troligen att bli väldigt spännande och roligt att rida in dom två damerna:)

Brescia kommer vi nog alla att slåss om att få rida…….

Har även fått rapport från Niagara som jag såldes förra året som har fött ett fint mörkbrunt sto och är även nu betäckt igen och konstaterad dräktig på 30 dygn med Rausing 1233 (Rock Forever – Dimension). Hon är bara för underbar, detta blir henne 5 föl om allt går som ”vanligt”. Har även planerat in att besöka henne till helgen när jag ändå är i hennes trakter.

 

Ha det bra!

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)