Nissemon Gård

Katharina Andersson

Nyheter.

 

 

Svärdsjö 2010!

2010-08-21

Då har vi kommit hem!

Hästarna har skött sig utmärkt och har en god erfarenhet med sig hem. Tusen tack Tina, Jennie och Mattias för hjälpen. Utan er hade denna dag inte varit möjlig.

 

Summering av en lång dag:

Domarna tyckte att vi visade hästarna bra. Vi fick kommentaren: "mycket väl visade" det tar vi åt oss:)

Jag tycker vi är ett dreamteam på banan!

 

Ultra White 100821Ultra White: Lastning gick super 05.00 på morgonen. Dom första milen gick ut på att försöka hoppa över bommen i transporten men tack vare halsremmen misslyckades hon och gav upp. Därefter gick resan superbra, stod väldigt stilla och växlade med att sova och äta. Hemresan var exemplarisk från start till mål. På visningen uppträdde hon samsat och gjorde så gått hon kunde. Underlaget i ridhuset (nylagt och väldigt löst, rullande) stressade henne dock så hon blev lite spänd och kort i gången.  Poängen blev inte det bästa på gångarterna men det finns det, vänta så ska ni få se:) Klass 2 och hennes första rosett.

 

Brescia NM 100821Brescia NM: Är redan världsvan enligt henne själv! Enkel att lasta, åker bra och gör allt för att ligga till lags. Vid visnigen visade hon sig från sin bästa sida. Bara att jobba lite till om det är jobbigt är nog hennes måtto. Domarna gillade henne och det blev klass 1 med 38p. (8 8 7 8 7). Denna häst är helt underbar!!

 

Dallas NM 100821Dallas NM: Inga problem att vara på resande fot med mamma men förstår inte varför man ska stå inne en hel dag för att springa några varv i ett ridhus. När vi kom fram så la han sig i uppstallningsboxen rak lång och sov. Ingen prestations ånges där! Jag tycker han visade sig bra. Underlaget var inte lätt för dessa fölungar. Domarna höll dock inte med mig denna dag men sa att det finns där dock inte idag..... blev klass 2 och hans första rosett är nu upphängd på väggen

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)