Nissemon Gård

Katharina Andersson

Nyheter.

 

 

FEI:S Intermediaire I – Debut!

2018-10-22

Hemkommen från Föreningens Mantorps Ryttares tävling som hölls vid och Nina & Sissi Liljas fina anläggning. Bra uppstallning & bra underlag i båda ridhusen, helt klart värt resan ner!

Åkte ner & tränade båda hästarna på tävlingsbanan under fredagskvällen, fodrade ridstövlarna på för första gången denna höst… snart är vintern här, usch! Walencia var het och riktigt ”spooky” då det nu är ett par månader sen hon tävlade sist men kännes ändå riktigt glad att få följa med ut igen. Brescia var som vanligt lite spänd men försöker alltid göra rätt.

Lördag startade Brescia MSV A:1, tyvärr missade vi i ena piruetten men landade på 66,154% och placerade oss 2:a i klassen. 

Walencia gick därefter ut i en St Georg där tyvärr hon var alldeles för spänd och het men gick överallt vilket inte är helt enkel när det kokar till & vi slutade i mitt av klassen på 64,363%.

Söndagen började Brescia med en St Georg, jämt program ingen miss men inte några höjdpunkter heller. Totalt 65,686% och den tråkigast platsen, första utanför placering. 

Sen var det dags! Debuten i FEI:S Intermediaire I med Walencia. Programmet kändes helt okej, jag blev inte stressad hade tid till allt och inga direkta missar även om vi kan göra många saker mycket bättre. Efteråt var jag riktigt nöjd & när vi står och svampar av henne ropar dom in mig på prisutdelning!!! Då blev det bråttom, trodde aldrig att jag hade % som skulle ge placering. Slutade på 64,216% och en 3:e placering i debuten.

Walencia NM är nu även svårklasshäst.

 

Resultat från helgen finner ni här!

Walencia NM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)